flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіку, який вчинив вбивство, суд обрав запобіжний захід

05 червня 2024, 13:03

4 червня до суду надійшло клопотання слідчого про застосування щодо 56-річного мешканця Звягельського району запобіжного заходу, оскільки 30 травня 2024 року вищевказаний громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до домоволодіння потерпілого, де між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник наніс удар чоловіку в голову, після чого останній впав. Не припиняючи злочинних дій, кривдник наніс своїй жертві численні удари кулаками в область голови і тулуба та здійснив один удар скляною банкою по голові, в результаті чого лихочинець вбив потерпілого. Смерть чоловіка настала внаслідок відкритої черепно-мозкової лицевої травми, множинних ран на голові, перелому кісток склепіння черепа та крововиливів речовин головного мозку.

Лиходію оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачена кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Суд постановив задовольнити клопотання слідчого та застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

 

 

Пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області