flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться вебінар для прес-служб судів 26.04.2019 о 14-00

25 квітня 2019, 09:17

Повідомляємо, що Прес-центр судової влади України запровадив щомісячні вебінари для прес-служб судів.

Мета цих заходів - розвиток судових комунікацій, постійна методична підтримка прес-служб судів із питань комунікацій, навчання та спільне вирішення поточних проблем судових комунікацій, обмін досвідом та знаннями, зокрема щодо механізму дії у конкретних ситуаціях тощо.

Звертаємо вашу увагу, що 26 квітня 2019 року з 14:00 до 16:00 відбудеться черговий вебінар для прес-служб судів (прес-секретарів, суддів- спікерів, голів судів, керівників апаратів судів та інших зацікавлених представників судових установ) на тему «Переговори як вирішення конфлікту».

Спікер - Анна Маляр, кандидатка юридичних наук, юристка-кримінолог, викладачка Національної школи суддів України, авторка численних наукових та публіцистичних статей і коментарів у ЗМІ щодо юридичної оцінки політичних подій в Україні, експертка телевізійних проектів та програм. Тема її наукових інтересів - злочинність у сфері політики.

Анна Маляр поділиться з учасниками семінару знаннями та навичками, отриманими під час проходження навчального курсу «Переговори як вирішення
конфлікту», проведеного спеціалістами Нідерландського інституту міжнародних відносин Clingendael у грудні 2018 року у місті Стамбулі, Турція.

Нідерландський інститут міжнародних відносин Clingendael (https://www.clingendael.org) є одним із найпотужніших незалежних центрів дипломатичної підготовки у світі. Навчальний центр «Навчання веденню перемовин як інструмент вирішення конфліктів», що діє при інституті, створений у 2014 році за підтримки Міністерства іноземних справ Нідерландів, є партнером у 10 різних переговорних ініціативах та навчає спеціалістів Центру гуманітарного діалогу, ПРООН, Фонду стабільності в Сомалі, ОБСЄ, ООН- жінки та інших.

Трансляція вебінару здійснюватиметься на каналі YouTube за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=43l-dMhJ1LY&feature=youtu.be.

Учасники вебінару матимуть можливість бачити презентацію на своїх екранах та ставити запитання у чаті. Архів вебінарів та презентацій доступний на сторінці «Методичні рекомендації» на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя: http://www.vm.gov.ua/add text/218.

 

За повідомленням  прес-служби.